SECUNDÀRIA

Santillana proposa un projecte per educar ciutadanes i ciutadans globals, compromesos amb ells mateixos, amb els altres i amb el planeta.

El projecte Construint mons per a Secundària et permet resoldre els desafiaments de la LOMLOE alhora que construiràs ments despertes per construir un món millor.

Educació integral:

El nostre objectiu és formar persones indagadores i analítiques, informades, reflexives i crítiques, persones amb coneixements sòlids i actualitzats, competents i amb valors profunds.

Educació per al desenvolupament sostenible:

Els ODS són la nostra inspiració, pretenem educar ciutadans globals, compromesos amb si mateixos, amb els altres i amb el planeta.

Aprenentatge competencial i connectat amb la realitat:

Els materials plantegen situacions d’aprenentatge motivadores, reals i pròximes a l’alumnat. Plantegem un aprenentatge competencial en diverses etapes.

Aprenentatge personalitzat:

Construint mons és un projecte que et permetrà adaptar-lo a la diversitat de l’aula, amb recursos de reforç i ampliació i diferents maneres d’accedir al coneixement.

Avaluació formativa:

Un sistema d’avaluació complet amb una gran diversitat d’instruments, incloent-hi la participació dels mateixos estudiants.

Ensenyament digital:

El projecte desenvolupa la COMPETÈNCIA DIGITAL i aprofita la potència dels recursos digitals com una eina d’ensenyament i d’aprenentatge.

Un projecte multidisciplinari:

El coneixement de l’alumnat s’enriqueix i s’aprofundeix mitjançant activitats de connexió amb altres matèries.

Alfabetització informacional:

Un repte del nostre temps que es treballa en totes les matèries: anàlisi de fake news, activitats relacionades amb els mitjans de comunicació...

Consulta les mostres disponibles del projecte Construint mons de Santillana a

Accedeix als cursos i a les assignatures que t’interessen i descarrega’t mostres dels materials de l’alumnat, del professorat i descobreix els continguts digitals.

Així de fàcil!

e-vocación és un espai destinat exclusivament a l’atenció dels docents que fan servir els nostres materials, amb més de 10.000 recursos i eines per a acompanyar-los en la feina diària

Encara no pertanys a e-vocación? Si ets de Santillana, has de ser d’e-vocación.

L’experiència de pertànyer
a una gran comunitat educativa.

Construint mons

Junts per canviar
el curs de les coses

Vols saber com?